Langsung ke konten utama

DeGeThal

 Invoering

JvFFVmatwWHRfvmtd53nmEJ94xpKydwmbSC5H5svBACH7yDk9tPamqA4fjCzKyiDqPuiikeHkxAES6grnvzhBdZpVown9caNTKSPmwJUxsab2bEJJpedURPWF9HX782.

DeGeThal is een platform dat een betalingsomgeving creëert voor het accepteren van betalingen, het beschikbaar stellen van bank- en financiële diensten aan zijn gebruikers, ongeacht waar ze verblijven, staatsburgerschap, opleiding of welvaartsniveau. Kosten maken in het DeGeThal-platform kan in de vorm van activa zoals cryptocurrencies en fiat.

De belangrijkste factor van het bedrijf is om veel mensen te beïnvloeden tot een financieel platform dat eenvoudig en betaalbaar is en in hun financiële behoeften voorziet door bank- en financiële producten samen te brengen.

1_JUBKnaVQH-WKFtprpxEE5g.jpeg
Voordelen:

• Transacties waarbij gebruik wordt gemaakt van cryptografische vormen van geld zijn tegenwoordig hetzelfde. Met de monsterlijke missie en massale acceptatie van cryptografische vormen van geld, schakelen veel individuen momenteel over op het gebruik van digitale valuta voor transacties of als ondernemingsinstrumenten. Bekende cryptohandelsplatforms van tegenwoordig zijn Binance, KuCoin, Coinbase, enzovoort. Door dit platform te gebruiken, kunnen handelaren verschillende dingen doen, bijvoorbeeld cryptohandel, cryptoportefeuilles of financiële administraties waarmee gebruikers contant geld kunnen verwerven en uitlenen tegen inkomsten.

• Met het snelle gebruik van cryptocurrency bij het grote publiek van vandaag, strijden enorm veel platforms om de mogelijkheid om het beste platform te introduceren, waaronder DeGeThal, een platform dat crypto, e-wallet…

• DeGeThal is een cryptocurrency-project dat voor iedereen over de hele wereld beschikbaar is. Het huidige fiat systeem heeft verschillende nadelen, het is voor veel particulieren moeilijk te bereiken.

• Gebruikmakend van de meest recente blockchain-technologie bouwen we een DeGeThal digitaal geld voor iedereen, de valuta die is ontworpen om in te vullen als een termijntoken voor alle transacties in het ecosysteem.

• Het is ons doel om, box DeGeThal, te garanderen dat iedereen ter wereld een betaalbare wereldwijde valuta gebruikt - en dat allemaal omdat we stevig vertrouwen hebben in de toekomstige ontwikkeling van de cryptomarkten als een praktische optie in tegenstelling tot het traditionele financiële systeem, ongeacht de voorzichtige , epidemiologische of politieke componenten.

Kenmerken van DeGethal

CEX : Gecentraliseerd handelsplatform met een liquiditeitspool die met klanten zal werken bij het verhandelen van cryptocurrencies vanuit de portemonnee van de klant.
NFT-marktplaats : gebruikers kunnen NFT-bronnen uitwisselen vanuit elk willekeurig commercieel centrum. Dit biedt een extra mogelijkheid voor klanten om contant geld bij zich te hebben.
Staking ": voor gemakkelijke inkomsten kunnen klanten deelnemen aan tagging-programma's. Later krijgt de klant een beloning van 3% van de ruilvergoeding.
Stemsysteem: een democratisch kader bedoeld om klanten in staat te stellen deel te nemen aan de dynamische interacties van de fase.

Payment Gateway : Gebruikers, met name arbeids- en productaanbieders, kunnen hun administratie via een afbetalingspoort aan hun portemonnee koppelen om digitale geldvorm te herkennen.

Smart Contracts : Ontwikkelaars kunnen elke applicatie introduceren met behulp van scherpe afspraken.
Eigen Blockchain: Gebruikers die hun eigen blockchain op de DeGeThal-blockchain moeten introduceren, kunnen dit zonder stress doen. Het houdt rekening met snelle, eenvoudige en veilige termijnen.

Tokenmics

Token Ticker : DTM
Token Platform : Binance Smart Chain
Smart Contract : 0x3868A245C4BdAC992D3dFa8c940f958a0371e9E0
Max. Levering: 100.000.000
Beschikbaar: 50.000.000
Particuliere verkoop

Verkoopplatform : TBD
Privéverkoop : 15.06.2021 - 15.07.2021 (Bonus 5%)
Privéverkoop 2: 01.08.2021 - 08.08.2021 (Bonus 5%)
Voorverkoop Fase 1: 23.08.2021 - 23.09.2021
Voorverkoop Fase 2: 01.10.2021 - 01.11.2021
Transactiekosten:

3% - automatisch verdeeld onder houders
3% - automatisch toegevoegd aan de liquiditeitspool

DeGeThal
millionjhay (25)in #degethal • 1 uur geleden
DeGeThal is een crypto-, e-wallet-, slimme bank- en handelsplatform

54TLbcUcnRm3sWQK3HKkuAMedF1JSX7yKgEqYjnyTKPwrcpJu4uWpirocidceTtwRsCfBMdThfK11a7Ge4dcYAe4rX7Qo4SjaCcPQPANp5JpMWMKk5z7Vx6t.png

Dynamisch

Transacties die gebruikmaken van cryptografische vormen van geld zijn tegenwoordig hetzelfde oude ding. Met de monsterlijke missie en massale acceptatie van cryptografische vormen van geld, schakelen veel individuen momenteel over op het gebruik van digitale valuta voor transacties of als ondernemingsinstrumenten. Bekende cryptohandelsplatforms van tegenwoordig zijn Binance, KuCoin, Coinbase, enzovoort. Door dit platform te gebruiken, kunnen handelaren verschillende dingen doen, bijvoorbeeld cryptohandel, cryptoportefeuilles of financiële administraties waarmee gebruikers contant geld kunnen verwerven en uitlenen tegen inkomsten.

Met het snelle gebruik van cryptocurrency bij het grote publiek van vandaag, strijden talloze platforms om de mogelijkheid om het beste platform te introduceren, waaronder DeGeThal, een platform dat crypto, e-wallet ...

DeGeThal is een cryptocurrency-project dat voor iedereen over de hele wereld beschikbaar is. Het huidige fiat systeem heeft verschillende nadelen, het is voor veel particulieren moeilijk te bereiken.

Gebruikmakend van de meest recente blockchain-technologie bouwen we een digitaal DeGeThal-geld voor iedereen, de valuta die is ontworpen om in te vullen als een termijntoken voor alle transacties in het ecosysteem.

Het is ons doel om, box DeGeThal, te garanderen dat iedereen ter wereld een betaalbare wereldwijde valuta gebruikt - en dat allemaal omdat we stevig vertrouwen hebben in de toekomstige ontwikkeling van de cryptomarkten als een praktische optie in tegenstelling tot het traditionele financiële systeem, ongeacht voorzichtig, epidemiologische of politieke componenten.

1_JUBKnaVQH-WKFtprpxEE5g.jpeg

Desalniettemin is dit niet de enige kans om contant geld binnen te halen. Daarnaast is er markering, opbrengstontwikkeling en verschillende impulsprogramma's en NFT.

De nadelen van DeFi-platforms zijn onder meer de aanwezigheid van onafhankelijke niet-verbonden blockchains, de zwakte van DeFi-blockchains om samen te werken met de bitcoin-blockchain, net als bij fiatfondsen.

Tokenomics

Om de mogelijkheid te hebben om transacties op het platform te coördineren, lanceerde DeGeThal een lokale token onder de naam DTM. Het DTM-token wordt gelanceerd op het Binance-netwerk met het BEP-20-protocol en zal worden ingevuld als een utility- en administratietoken, dit houdt in dat het DTM-token zal worden gebruikt als aflevering, beloningen, markering en het uitbrengen van stemrechten op de platform. DeGeThal biedt een applicatie die op het apparaat van de klant kan worden geïnstalleerd om toezicht te houden op DTM-tokens samen met verschillende tokens. Om de optie te hebben om DTM-tokens te krijgen, kunnen gebruikers DTM-tokens kopen in de voorverkoop die in de toekomst zal worden gelanceerd.

DeGeThal is - eenvoudig in gebruik, veilig opgeborgen en afgestemd op ieders behoefte.

Digitale middelen stellen ons in staat om een ​​gelijk monetair klimaat te scheppen, waarbij we proberen mondiale problemen aan te pakken.

Elementen van DEGETHAL

• Het DeGeThal-ecosysteem associeert cryptocurrency met fiat om een ​​voordelig afbetalingsapparaat te maken op basis van een portemonnee met meerdere valuta's die bankkaarten en financiële evenwichten ondersteunt waarmee gebruikers betalingen kunnen doen vanuit één portemonnee over de hele wereld, om geldautomaten te gebruiken voor het opnemen en vernieuwen van de wallet, om snelle en bescheiden betalingen over de hele wereld te doen, om cryptovaluta en fiat om te wisselen en om te wisselen.

• Biedt de mogelijkheid om contant geld binnen te halen met behulp van het markeringsprogramma, liquiditeitspools, klantimpulsprogramma's, net zoals het aanbieden van verschillende voordelen aan leden van het markeringsprogramma en DTM-houders.

• Om gebruikers meer vrijheden te bieden maakt DeGeThal een applicatie waarmee iedereen een financieel evenwicht kan openen, stappen kan zetten en de openbare valuta van verschillende landen kan omrekenen.

• In de applicatie kunt u VISA/MasterCard-bankkaarten koppelen en gebruiken voor afbetaling, en virtuele kaarten maken. De applicatie heeft een cryptocurrency-portemonnee, die later zal worden geïntegreerd in een gecentraliseerde uitwisseling (CEX).

• Om gebruikers een zo breed mogelijk scala aan bankadministraties te bieden, wordt een e-bankingvergunning aangevraagd. Hierdoor kan de DeGeThal-portemonnee een betrouwbare en veilige methode zijn voor aflevering die voldoet aan de administratieve behoeften en kan werken met zowel cryptografische vormen van geld als bestellingen.

TokenSale Details

Token Ticker : DTM
Token Platform : Binance Smart Chain
SmartContract : 0x3868A245C4BdAC992D3dFa8c940f958a0371e9E0
Max. Levering: 100.000.000
Beschikbaar: 50.000.000

Website: https://degethal.com/

Twitter: https://twitter.com/DeGeThal

Telegram: https://t.me/DeGeThalOfficial

Telegram-kanaal: https://t.me/DeGeThalOfficialAnnouncements

Reddit: https://www.reddit.com/user/DeGeThal/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/mwlite/company/degethal

Instagram: https://www.instagram.com/degethal/

Facebook: https://m.facebook.com/decentralizedthaler

Profile link BTT : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2060180;sa=forumProfile

ETH : 

0x54BD9FC767dd736910fC203E4E3ed2C2fa022Ed7

Komentar

Postingan populer dari blog ini

DHABI COIN TOKEN (DBC)

  WHAT IS THE DHABICOIN ICO? DHABI COIN TOKEN (DBC) , decentralized protocol on the Binance Smart Chain smart contract, dhabi coin token is compatible with encrypted wallet applications such as Trust Wallet, Metamask, and MyEtherWallet, featuring total security and privacy in transactions, available for IOS and AndroidDhabiCoin Token (DBC) has technology present in the Binance Smart Chain (BSC) ecosystem, a platform that has total transaction security, low fees and greater agility in information traffic, relying on an excellent support team in several languages. DHABICOIN Cryptocurrency has grown in recent years, becoming a safer optional asset attracting high potential investors, for example Dabhi Coin Cryptocurrency (DBC) which has Binance Smart Chain (BSC) technology, with total flexibility, speed and more performance good at cryptocurrency transactionsin its ecosystem.the cryptocurrency market is one of the most valuable and with the highest growth projections to invest in, relying

DeGeThal

  Overview Financial and banking services are still not available to the population of many countries of the wo r ld. Individuals who have never gotten access to financial services have been given the opportunity to use payment services thanks to the advent of cryptocurrencies. The emergence of DeFi projects has provided new opportunities for users of digital assets. DeFi helps to solve many existing problems of the modern world, making it more democratic and accessible to people, providing access to financial services to a wide range of people who previously had no access to these services. DEX cannot interact with fiat funds. That is why stablecoins are traded on DeFi exchanges, which are backed by real fiat assets. To make the financial experience easier DeGeThal came into existence. The DeGeThal ecosystem is trying to solve the existing problems of the modern financial system with its toolkit of hybrid crypto/fiat solutions for retail use and organizations. What is DeGeThal? DeGeTh

ENTC | Payment platform – providing best-in-class entertainment products in the NFT market.

  What is ENTC About ?… (SDKB), run by Allen Kim (Kim Ki-beom), a former member of U-Kiss, gave a sudden vote to enter the virtual asset market. SDKB announced, “We have decided to list ‘ENTC’, a virtual asset that is the key to our luxury asset-based O2O platform digital ecosystem, on domestic and foreign exchanges in August. The Enter key (ENTC) is a utility token to be used in the secure lending platform ‘ENTERBUTTON’, which is scheduled to start in the second half of 2021. It can be used in all weather conditions, from the PAYBUTTON application combining payment systems to Defi based on bond collateral. and trade using the NFT function. The NFT system built by Enterbutton (ENTC) is designed to allow transfer of ownership, proof of ownership and activation at the same time as issuing luxury assets provided by consumers as collateral as ERC-1155 tokens. It becomes possible to trade through the NFT market and make Defi profits. The coin market, where many virtual assets have repeatedl