Langsung ke konten utama

LUNALAND VLIEG ME NAAR DE MAAN!

 afbeelding.png

Wat is LunaLand?


LunaLand (LLN) is een peer-to-peer digitale valuta en waardeopslag. Net als digitaal goud is het bedoeld om bescherming te bieden tegen inflatie en oneindig geld printen. Het is de antithese van fiat-valuta's met een onbeperkt aanbodpotentieel. Het heeft niet alleen een eindige voorraad, maar het is ook een hyper-deflatoire voorraadmunt die het grootste deel van de initiële voorraad zal verbranden totdat de beoogde voorraad van slechts 400 miljoen munten is bereikt.

Beginnend met een eerste voorraad van 1 biljoen munten, zal in totaal 99,96% in regelmatige cycli worden verbrand. De verbrandingscycli gaan door totdat een doelvoorraad van 1 maanafstand in meters - de afstand van de aarde tot de maan - aan munten is bereikt, namelijk 400 miljoen LLN.

Gecentraliseerde platformtokenprojecten die tot doel hebben een platform/ecosysteem te bouwen, hebben een hoog risico. Er zijn namelijk uitvoeringsrisico's, teamrisico's, marktrisico's en andere risico's die moeten worden overwonnen om het project echte waarde te laten produceren en te resulteren in de appreciatie van de muntprijs. LunaLand probeert dit te verhelpen door niet gebonden te zijn aan een gecentraliseerd platform/project dat de prijs van de munt beïnvloedt. Het is een pure peer-topeer digitale valuta en waardeopslag, en het succes ervan zal alleen afhangen van gebruikersadoptie en de opbouw van de LunaLand-gemeenschap.

Hoewel er geen platform/ecosysteem is dat de prijs van LLN direct kan beïnvloeden, bouwt het LunaLand-projectteam real-world applicaties voor de valuta om de waarde van de munt te ondersteunen.

Onze missie:


Onze missie is om een ​​peer-to-peer pure digitale valuta en waardeopslag te ontwikkelen die zal worden erkend als een leider op het gebied van cryptocurrency in termen van acceptatie, gebruik en waarde.

Onze visie:


Creëer een nieuwe digitale valuta die een top 10 cryptocurrency wordt en wordt ondersteund door gebruik in de echte wereld als niet alleen een waardeopslag, maar ook een ruilmiddel.

LunaLand (LLN) Kenmerken:


1. Doelaanbod


De afstand van de aarde tot de maan is 400.000.000 meter. Het doelvoorraad van LunaLand is 400.000.000 munten.

2. Handmatige brandwonden


Regelmatige brandcycli om het aanbod met 99,96% te verminderen van 1 biljoen naar 400 miljoen munten.

3. Hyperdeflatie


Hyperdeflatoir aanbod om het opwaartse prijsmomentum te vergroten.

4. Beloningshouders


Gecontroleerde brandwonden benadelen kopers/verkopers niet via een belasting en moedigen handel en liquiditeit aan, terwijl de houders nog steeds worden beloond.

5. Moedigt aan om te handelen


Liquiditeit aanmoedigen door early adopters te belonen en minimaal 50% terug in liquiditeitspools te stoppen. Geen belasting op handel om liquiditeit aan te moedigen, en muntbeloningen voor houders geven u het beste van twee werelden!

6. Lage toegangsprijs


Een voorraad van 1 biljoen munten is bedoeld om een ​​lage instapprijs te bieden en houders te belonen met een onbeperkt opwaarts potentieel.

Handmatig branden


Een van de belangrijkste kenmerken van LLN is het eindige hyperdeflatoire aanbod. Met een initiële voorraad van 1 biljoen munten, zal LunaLand regelmatige brandcycli hebben totdat 99,96% van de munten zijn verbrand en de beoogde voorraad van 400 miljoen munten is bereikt - 1 maanafstand in munten. Handmatige brandwonden die door het team worden gecontroleerd, betekent dat de brandwonden eindig en gecontroleerd zijn. Regelmatige cycli en duidelijke communicatie zorgen ervoor dat de gemeenschap wordt geïnformeerd en beloond naarmate we groeien. De reguliere brandcycli en -omstandigheden worden gecommuniceerd en bijgehouden op de officiële website www.lunaland.io.

afbeelding.png

Brandstrategie en voorwaarden


• Brandcyclus


LunaLand zal minimaal wekelijkse brandcycli implementeren die een toenemend aantal munten zullen verbranden totdat de doelvoorraad is bereikt.

• Willekeurige hoeveelheid brandwonden


Elke handmatige verbranding zal een willekeurig gekozen bereik verbranden - via een generator voor willekeurige getallen - het aantal munten dat zal toenemen naarmate het aantal munten groeit.

• Brandbereik


Naarmate rekeninghouders groeien, zal ook het aantal verbrande munten toenemen. Er wordt een willekeurig gekozen brandhoeveelheid gekozen uit een toenemend bereik dat met een orde van grootte (10X) zal groeien naarmate het aantal houders groeit. Beginnend met een bereik van 1M-10M, wordt het bereik vergroot voor elke orde van grootte toename in houders vanaf 10 houders.

• Communicatie


Elke brandwond wordt aangekondigd aan de gemeenschap voordat de brandfunctie wordt aangeroepen en een afteltimer op de officiële website zal de gemeenschap informeren wanneer de brandwond plaatsvindt.

• Verbranden en verdienen


Bij elke brandwond verbranden wij 90% van de brandhoeveelheid en verdelen 10% evenredig over de houders.

Paaseieren - Gemeenschapsbeloningen


De ziel van dit project beloont de gemeenschap terwijl we groeien. Er zijn tal van mechanismen die early adopters en houders belonen. Degenen die vroeg investeren, verdienen de meeste beloningen. Naarmate het project groeit, zullen er extra functies en voordelen ('Easter Eggs') worden aangekondigd die zijn ontworpen om houders te belonen. Deze sectie zal worden bijgewerkt om nieuw aangekondigde regelingen op te nemen.

Ons eerste Easter Egg is de aankondiging van de lancering van de LunaLand Store - A Store of Value. De winkel verkoopt merchandise en accepteert alleen betalingen in LunaLand. We streven ernaar om samen te werken met handelaren om merchandise met korting aan te bieden om onze gemeenschap te belonen en de ruggengraat te bieden van het echte gebruik van LunaLand-munten als digitale valuta en ruilmiddel. Er zullen nog meer paaseieren worden aangekondigd, maar om u een idee te geven van wat we willen bereiken, vindt u hieronder een niet-uitputtende lijst van enkele van de functies en voordelen.

Paas eieren


  • LunaLand – A Store of Value – In 2021 wordt een LunaLand-winkel gelanceerd die exclusieve merchandising zal aanbieden en alleen betalingen in LunaLand zal accepteren.

  • NFT-badges - LunaLand heeft NFT-badges ontworpen die aan houders kunnen worden uitgegeven om lid te worden van en te helpen onze community te laten groeien

  • Luna Calendar Airdrops – Interne maanfase-airdrops om houders te belonen, afhankelijk van de maanfase.

Voorverkoop


Welkom bij de LunaLand (LLN) Pre-sale!


Welkom aan boord van de missie naar de maan, astronaut! Dit is het officiële LunaLand pre-sale evenement waar je een exclusieve kans hebt om je ticket naar de maan te boeken, tegen fire sale prijzen.

Voorafgaand aan de lancering op PancakeSwap op 20 juli, stellen we de voorverkoop open voor zowel technisch onderlegde als niet-techneuten. U kunt betalen met fiat of crypto met behulp van de beveiliging en knowhow van twee beursgenoteerde financiële reuzen, PayPal en Coinbase.

LunaLand is een hyperburn-munt met een initiële voorraad van 1 biljoen en een doelvoorraad van 400 miljoen - 1 maanafstand in meters. We stellen het aanbod hoog, zodat u laag kunt kopen en terwijl wij branden, verdient u. Oké, laten we je ticket naar de maan boeken! Volg de eenvoudige stappen hieronder en als je problemen hebt, geef ons een seintje en we helpen je graag verder!

Portemonnee instellen - Stap 1


LunaLand (LLN) is een BEP-20-token, dus zorg ervoor dat u vóór aankoop een portemonnee bij de hand heeft die Binance Smart Chain (BSC)-tokens kan opslaan. We raden de populaire Metamask- of Trust-portemonnee aan, maar elke portemonnee die BSC-tokens kan accepteren, is prima te gebruiken.

We zullen uw openbare portemonnee-adres gebruiken om u uw LunaLand te sturen, zodra u uw aankoop hebt voltooid!

Aanmelden - Stap 2


Zodra u uw BSC-portemonnee-adres heeft, kunt u doorgaan en op de aanmeldknop hieronder klikken om ons aanmeldformulier in te vullen, zodat we weten naar wie we de munten moeten sturen! Vul alle verplichte velden in en zoals altijd helpen we je graag verder als je vragen hebt.

Betaling - Stap 3


Je bent bijna klaar! Nu je je succesvol hebt aangemeld, is het laatste wat je hoeft te doen ons te vertellen hoeveel LunaLand je wilt kopen en veilig te betalen met PayPal of Coinbase. U kunt via PayPal met fiat-valuta betalen of een van de belangrijkste cryptocurrencies gebruiken om via Coinbase te betalen. Eenmaal bevestigd, zit je LunaLand binnen 48 uur in je portemonnee.

LLN . toevoegen


Je LunaLand zit binnen 48 uur in je portemonnee. Als LunaLand (LLN) na deze tijd niet automatisch in uw portemonnee wordt weergegeven, kunt u deze handmatig toevoegen met een paar eenvoudige stappen. Hier vindt u gedetailleerde instructies om LLN zichtbaar te maken in uw portemonnee.

Tokenomics


LunaLand-contract

  • Naam: LunaLand
  • Symbool: LLN
  • Decimalen: 18
  • Contractadres: 0x6020371b0e8a2fc259a6b111d178bba9c966a4a4
  • Initiële levering: 1 biljoen
  • Doel lancering aanbod: 400 miljoen
  • Brandfunctie: Ja
  • Mint Functie: Nee
  • Netwerk: BSC Mainnet – BEP20
  • Liquiditeitspool: minimaal 50% van het opgehaalde bedrag. Waarschijnlijk 100%, rekening houdend met aftrek voor marketing- en operationele kosten.

afbeelding.png

Verkoopfasen


Voorverkoop – Voorverkoop loopt van 28 juni tot 20 juli, waar de prijs van LunaLand $ 0,005 per munt zal zijn.

Parameters:


  • Prijs: $0,005
  • Zachte dop: 1 miljoen LLN
  • Harde dop: 200 miljoen LLN
  • Einddatum: 20 juli 2021
  • DX Sale – DX Sale loopt van 10 juli tot 20 juli, waar de prijs van LunaLand $ 0,01 per munt zal zijn.

stappenplan


Q2 JUNI 2021

  • Ontwerp en creatie van LUNALAND
  • Lancering van voorverkoop
  • Whitepaper gepubliceerd
  • Marketingteam start campagnes

Q3 JULI 2021

  • Lancering van LUNALAND van PancakeSwap
  • Verdere ecosysteemontwikkeling
  • Uitbreiding van marketingcampagnes om de acceptatie van munten te stimuleren

Q3 AUGUSTUS 2021

  • Vermelding op Coinmarketcap (CMC)
  • Vermelding op CoinGecko
  • Start de ontwikkeling van de LUNALAND online winkel en app
  • Doelvoorraad bereikt - branden voltooid

Q3 SEPTEMBER 2021

  • LunaLand vermelden op extra DEX-platforms
  • Merchandise-partnerschappen voor LUNALAND-winkel

4e kwartaal 2021

  • Lancering LUNALAND winkel
  • Merchandise-partnerschappen op hun plaats.

2022 en verder

  • Lijst van gecentraliseerde beurzen - Binance, Kraken en anderen

Ontmoet de bemanning


Dusko Ruzic - Commandant
Erol Salcinovic - Piloot
Ben (wordt lid van Q4) - Missiespecialist

Concluderen:


LUNALAND (LLN) is een digitale valuta en waardeopslag die bescherming biedt tegen inflatie in de echte wereld terwijl de wereld druk bezig is met het printen van geld. We stimuleren liquiditeit zonder belastinghandel door early adopters te belonen en 100% terug in liquiditeitspools te stoppen.

Handige links naar het project:


⭐ WEBSITE: https://www.lunaland.io/
⭐ ANN THREAD: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5346079.0
⭐ TWITTER: http://twitter.com/IoLunaland
⭐ TELEGRAM: https:/ /t.me/lunalandio
⭐ DISCORD: https://discord.gg/RGM769PB
⭐ REDDIT: https://www.reddit.com/r/Lunaland/
⭐ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/ UCPfFZksXwohPMzE7OyZiKRg


ETH : 0xbfc2a588e5c91c84ac124a9959c3ecaa4571e675

URL LINK : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2060180;sa=forumProfile

Komentar

Postingan populer dari blog ini

DHABI COIN TOKEN (DBC)

  WHAT IS THE DHABICOIN ICO? DHABI COIN TOKEN (DBC) , decentralized protocol on the Binance Smart Chain smart contract, dhabi coin token is compatible with encrypted wallet applications such as Trust Wallet, Metamask, and MyEtherWallet, featuring total security and privacy in transactions, available for IOS and AndroidDhabiCoin Token (DBC) has technology present in the Binance Smart Chain (BSC) ecosystem, a platform that has total transaction security, low fees and greater agility in information traffic, relying on an excellent support team in several languages. DHABICOIN Cryptocurrency has grown in recent years, becoming a safer optional asset attracting high potential investors, for example Dabhi Coin Cryptocurrency (DBC) which has Binance Smart Chain (BSC) technology, with total flexibility, speed and more performance good at cryptocurrency transactionsin its ecosystem.the cryptocurrency market is one of the most valuable and with the highest growth projections to invest in, relying

DeGeThal

  Overview Financial and banking services are still not available to the population of many countries of the wo r ld. Individuals who have never gotten access to financial services have been given the opportunity to use payment services thanks to the advent of cryptocurrencies. The emergence of DeFi projects has provided new opportunities for users of digital assets. DeFi helps to solve many existing problems of the modern world, making it more democratic and accessible to people, providing access to financial services to a wide range of people who previously had no access to these services. DEX cannot interact with fiat funds. That is why stablecoins are traded on DeFi exchanges, which are backed by real fiat assets. To make the financial experience easier DeGeThal came into existence. The DeGeThal ecosystem is trying to solve the existing problems of the modern financial system with its toolkit of hybrid crypto/fiat solutions for retail use and organizations. What is DeGeThal? DeGeTh

ENTC | Payment platform – providing best-in-class entertainment products in the NFT market.

  What is ENTC About ?… (SDKB), run by Allen Kim (Kim Ki-beom), a former member of U-Kiss, gave a sudden vote to enter the virtual asset market. SDKB announced, “We have decided to list ‘ENTC’, a virtual asset that is the key to our luxury asset-based O2O platform digital ecosystem, on domestic and foreign exchanges in August. The Enter key (ENTC) is a utility token to be used in the secure lending platform ‘ENTERBUTTON’, which is scheduled to start in the second half of 2021. It can be used in all weather conditions, from the PAYBUTTON application combining payment systems to Defi based on bond collateral. and trade using the NFT function. The NFT system built by Enterbutton (ENTC) is designed to allow transfer of ownership, proof of ownership and activation at the same time as issuing luxury assets provided by consumers as collateral as ERC-1155 tokens. It becomes possible to trade through the NFT market and make Defi profits. The coin market, where many virtual assets have repeatedl